Εταιρικό προφίλ

Η επιχείρηση Έκτωρ πλυντήρια ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο το 2002 και εδρεύει στον Κορινό Πιερίας και βρίσκεται στο χώρο του επαγγελματικού πλυσίματος από το 2004. Η Έκτωρ πλυντήρια δραστηριοποιείται στο χώρο του βιομηχανικού πλυσίματος αναλαμβάνοντας ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, αίθουσες δεξιώσεων κ.α.

Βρείτε μας στον χάρτι

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Εξυπηρετούμε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε όλο το νομό Πιερίας αλλά και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας τις άριστες υπηρεσίες μας όσον αφορά το πλύσιμο – στέγνωμα – σίδερο των ακόλουθων προϊόντων επαγγελματικού ιματισμού: Σεντόνια , Μαξιλάρια – Μαξιλαροθήκες , Πετσέτες , Κουβέρτες, Τραπεζομάντηλα, Κουβερλί, Παπλώματα, Καλύμματα, Κουρτίνες, Στολές, Επαγγελματική ένδυση κ.α

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Όραμα και αποστολή

Θεμελιώδεις αρχή και δέσμευση της επιχείρησης είναι η παραγωγή και παροχή στους πελάτες της προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία να καλύπτουν πλήρως τις απατήσεις τους και να διασφαλίζουν τα επιθυμητά επίπεδα ποιότητας.

Η βασική πολιτική ποιότητας με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες τις επιχείρησης συνοψίζονται στα ακόλουθα:

  • Να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα παρεχόμενα από την εταιρεία προϊόντα και υπηρεσίες να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και τις τεθείσες προδιαγραφές της στο πλαίσιο των τεχνικών και οικονομικών δυνατοτήτων της και της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρείας .
  • Να παρέχει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων και σύμφωνα με τις καθορισμένες προδιαγραφές και νομοθετικές απαιτήσεις.

  • Να διατηρεί συνέχει και στενή επαφή με τους πελάτες και να παρακολουθεί τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες επιθυμίες τους, με απώτερο σκοπό τη συνέχει βελτίωση του βαθμού ικανοποίησης τους.

  • Να αναπτύσσει καινοτόμες και περιβαλλοντικά φιλικές  λύσεις με απώτερο σκοπό τη συνέχει βελτίωση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των προϊόντων και των  υπηρεσιών της.

  • Να εξασφαλίζει εποικοδομητικές συνεργασίες, αμφίδρομη και αξιόπιστη επικοινωνία, με επιχειρήσεις και φορείς της αυτοδιοίκησης, του ιδιωτικού και του ευρύτερου τομέα.

  • Να συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές και υπεργολάβους, ευθυγραμμισμένους με τις ποιοτικές τους απαιτήσεις.

  • Να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες, παρέχοντάς τους όλους τους απαραίτητους πόρους, μεριμνώντας για την μεθοδική και άρτια επιμόρφωση και κατάρτιση τους.

  • Να αναπτύσσει ένα περιβάλλον εργασίας που να είναι φιλικό, ασφαλές και υγιεινό προς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της επιχείρησης.